Karriär

Rybergs Plast och Finmekanik AB är en arbetsplats för dej som vill utmanas och utvecklas på arbetet varje dag.

På Rybergs arbetar du i en trygg och välstrukturerad verkstadsmiljö tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. Utifrån dina kunskaper ser vi till att du får möjlighet att utvecklas för att nå dina personliga mål. Vi värdesätter våra medarbetare högst av allt, och det är viktigt för oss att du trivs och mår bra på jobbet. För utan vårt starka och sammansvetsade team skulle vi inte klara av att leverera de avancerade produkter vi gör.

Lediga tjänster: Just nu söker vi en Verktygsmakare/Produktionstekniker

Produktionstekniker/verktygsmakare för prototyptillverkning

Rybergs Plast och Finmekanik AB är ett mindre företag inom skärande bearbetning med prototyp- och kortserietillverkning som specialitet. Vi har verkat i Nynäshamn sedan 1995 och har i huvudsak våra kunder i närområdet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

● Förberedelser och programmering av CNC-maskiner för tillverkning.

● Kvalitetskontroll av tillverkade komponenter genom att använda mätinstrument och verifiera att de följer specificerade krav och toleranser

● Rättning av eventuella driftstörningar och fel på maskinerna

● Underhåll av CNC-maskinerna genom att utföra rengöring och smörjning enligt tillverkarens rekommendationer

● Dokumentation av tillverkningsprocessen och eventuella avvikelser eller problem som uppstår

Vi ser också att du har en teknisk utbildning inom verkstad eller motsvarande erfarenhet från arbete inom liknande områden. Det är en fördel om du har kunskap om olika material och olika maskintyper.

På Rybergs ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi kollektivavtal, tjänstepension, marknadsmässig lön samt karriär och utvecklingsmöjligheter.

Anställningen avser heltid. Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning.

Om du tycker om att arbeta i en dynamisk produktionsmiljö och har de nödvändiga kvalifikationerna och egenskaperna som krävs för att vara en framgångsrik CAM-beredare / CNC-operatör, så ser vi fram emot din ansökan. Ring Christian Bertvall 0739414885 eller maila på info@rybergsab.com